Open dagen Vandebron bij...

Altijd al willen weten waar de goeie energie die jij koopt écht vandaan komt? Dat kan, want vanaf deze zomer kun je dat met eigen ogen zien!

Twee jaar geleden organiseerden we als Vandebron onze eerste open dag bij Gerard en Monique, één van onze eerste energiebronnen. Het was het eerste moment waar we onze klanten kennis konden laten maken met hun energiebron. Dat smaakte naar meer!

Groot succes

Waar in 2015 zo’n 500 mensen op af kwamen, waren het er in 2016 meer dan duizend. Toen nodigde Leon de Geus iedereen uit op zijn erf in Zeewolde. Uit heel Nederland kwamen klanten om Leon’s windmolen te bekijken, mee te lunchen en natuurlijk kennis te maken met Vandebron en haar energiebronnen.

Samen met onder andere Sungevity, Tesla, Original Beans, Greenpeace en Landmarkt hebben we laten zien dat duurzaamheid niet alleen goed is voor de wereld. Duurzaamheid is ook gewoon gaaf! Heb je bijvoorbeeld ooit al eens een vliegtuig gezien waarmee je energie kunt opwekken? Of een proefrit gemaakt in een Tesla? Chocolade geproefd waarmee je letterlijk de wereld kunt redden? Op de open dag kon het allemaal.

Een nieuwe insteek: Vandebron op tournee

Van goeie dingen krijgen wij nooit genoeg. Daarom hebben we dit jaar besloten om in plaats van maar één open dag, meerdere kleinschalige evenementen te organiseren. Op die manier ontmoeten we jou, ook als je misschien iets verder weg woont.

We organiseren open dagen bij: het windpark van Deltawind in Oude-Tonge, Pieter Beije in Lelystad, het grootste zonnepark van stedelijk gebied in Purmerend én onze energiebron Gorrit Jansen in Friesland.

Er is van alles te beleven. Wandel langs de windmolen, ga in gesprek met de boer en luister, onder het genot van een vers kopje koffie, naar livemuziek. En ook voor de kleintjes zijn er leuke activiteiten, zoals oud-Hollandse spelletjes of een springkussen.

Kom je ook? 

We willen je graag ontmoeten. Ben je al klant en vind je het leuk om je buren, vrienden of familie mee te nemen? Ze zijn van harte uitgenodigd. Want zeg nou zelf, die goeie energie wil je toch met iedereen delen? Hoe meer mensen kiezen voor Vandebron, hoe groener we het energienet in Nederland kleuren.

Nog eens terugkijken naar de open dagen van afgelopen jaar? Check het filmpje hieronder.  <youtube>A8fIRDoZbwU</youtube>

Geschreven door Isabelle Cannoo

Isabelle Cannoo is content marketeer bij Vandebron en gaat op zoek naar leuke alternatieven die de wereld een stukje mooier maken.

Deel dit artikel