GroenDoen: Leven zonder afval

Emily-Jane woont met haar man en drie kinderen in Baarn en besloot op een gegeven moment om te leven zonder afval. Nu doet zij boodschappen met haar eigen gemaakte katoenen tassen en gaat ze met glazen potten naar de markt.

Vandebron maakt in samenwerking met OneWorld een 10-delige minidocu 'GroenDoen' over duurzame individuen en initiatieven. Stuk voor stuk mensen, die op een leuke, inspirerende en makkelijke manier iets goed doen voor de wereld en zo veel impact maken. Wij zoeken hen op en laten in deze serie zien dat iedereen het verschil kan maken. Laat je inspireren!

Leven zonder afval

Emily-Jane woont met haar man en drie kinderen in Baarn en besloot op een gegeven moment om te leven zonder afval. Nu doet zij boodschappen met haar eigengemaakte katoenen tassen en gaat ze met glazen potten naar de markt. In deze documentaire legt zij uit hoe je zelf makkelijk je afvalproductie kunt verminderen en hoe zij deze manier van leven ervaart.

Geschreven door Isabelle Cannoo

Isabelle Cannoo is content marketeer bij Vandebron en gaat op zoek naar leuke alternatieven die de wereld een stukje mooier maken.

Deel dit artikel
Tags
GroenDoenImpactKlimaatNatuur