2 februari 2017

Goeie energie voor jou, goeie investering van je bron

Een eerlijke prijs voor jou én een betere prijs voor de energiebronnen, dat is het uitgangspunt van Vandebron.

Peter van RoijHans en Helgie van den Heuvel en de familie Hoving hebben het afgelopen jaar de daken van hun schuren volgelegd met zonnepanelen. Naast bio- en windenergie leveren ze nu ook zonne-energie via Vandebron. De reden om met één van hen kennis te maken, toch?

Alles net iets 'anders doen'

Martin Hoving woont met zijn vrouw Lucia en hun drie kinderen Joost, Bente en Marijn op hun boerderij in Zeewolde. Martin doet graag alles ‘anders’. Hij verbetert bestaande ideeën en is altijd op de hoogte van de laatste innovaties. Zo worden bestaande systemen net wat effectiever, handiger en beter. Een link met duurzaamheid is misschien niet altijd het startpunt, maar wel altijd het resultaat.

In zijn vrije tijd is Martin ook bezig met nieuwe projecten. Zo heeft hij onlangs een geluidsstudio gebouwd. Daarnaast heeft de familie Hoving een heus dierenpark. Wat begon met een paar eenden, is uitgegroeid tot een verzameling van kippen, alpaca’s, geiten, konijnen, honden en een nandoe. Volgens Martin hoeft zo’n park niet alleen voor kinderen te zijn. ‘Waarom zouden wij, als volwassenen, het niet meer leuk vinden om nog in de zandbak te spelen?’

Martin was één van de pioniers op het gebied van windenergie. Vanaf 1993 stond er een windmolen op hun erf. In die tijd was er nog niet veel bekend over windenergie. Het was dus nog belangrijker om mensen te overtuigen van het nut. Nu, 24 jaar later, is die eerste molen vervangen voor drie efficiëntere molens. Sinds 2015 verkoopt Martin zijn windenergie via Vandebron. Doordat hij een betere prijs krijgt voor zijn energie, heeft hij kunnen doorinvesteren in zonne-energie. Wat hij produceert met zijn panelen, verkoopt hij sinds november 2016 via Vandebron.

Groot succes

Dat zonne-energie populair is onder onze klanten, is zeker. De zonne-energie van Martin en alle andere bronnen die hebben doorgeïnvesteerd, is al uitverkocht! Maar wees gerust, meer bronnen zijn dit van plan. Zo kun jij binnenkort zonne-energie krijgen van een bron bij jou in de buurt.

Lees alles over zonne-energie en onze zonne-energiebronnen op www.vandebron.nl

Geschreven door Isabelle Cannoo

Isabelle Cannoo is Brand Manager bij Vandebron en zet zich dagelijks in om de wereld een stukje mooier te maken.

Deel dit artikel
Tags
Vandebron