5 mei 2020

Elektrisch rijden met Vandebron

Vandebron biedt verschillende diensten aan het op het gebied van Elektrisch rijden zoals een laadpas, laadpaal, app en Slim laden.

Bij Vandebron geloven we dat elektrisch rijden bijdraagt aan de energietransitie en daarom bieden we een totaalpakket aan met verschillende diensten: een laadpas, laadpaal, de app en Slim laden. Ben je van plan om binnenkort elektrisch te gaan rijden of heb je al een elektrische auto en wil je gebruikmaken van onze laadpas of laadpaal? Lees hieronder wat we voor jou kunnen betekenen. 

De laadpas van Vandebron 

Met de laadpas van Vandebron laad je bij alle openbare laadpalen in Nederland en in een groot deel van Europa, zoals Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. Je betaalt slechts € 3,50 per maand per laadpas en we rekenen geen extra servicekosten per laadsessie. Ben je daarnaast ook energieklant bij Vandebron? Dan betaal je slechts € 1,50 per maand per laadpas. Het dashboard van Vandebron geeft je een duidelijk overzicht van al je laadsessies en kosten. Zo maken we het laden transparant en makkelijk! 

Wil je meer weten over de opbouw van het laadtarief en hoe je een laadpas kunt aanvragen? Klik hier.

De laadpaal van Vandebron

Heb je een elektrische auto of ben je van plan om er binnenkort een aan te schaffen? Dan kun je vanaf nu ook thuis laden met de Vandebron-laadpaal. Vandebron regelt het hele installatieproces, van aanvraag tot service achteraf. We zijn transparant over de kosten zodat je niet onverwachts voor verrassingen komt te staan. Bovendien ontvang je een online overzicht van alle laadsessies en kun je zelf de laadtarieven instellen. Ook is het mogelijk om de kosten van je laadsessies automatisch te verrekenen met je werkgever. 

Wil je meer weten over de Vandebron-laadpaal of wil je er een aanvragen? Klik hier.

De elektrisch rijden-app van Vandebron 

Met onze app voor elektrisch rijden zie je in een oogopslag waar je in de buurt kunt laden en tegen welke tarieven. De laadsessies en de daarbij behorende kosten worden inzichtelijk gemaakt in de app. Zo weet je precies hoeveel je moet betalen. 

Handig: in onze app kun je je Parkmobile-account koppelen, waardoor je vanaf nu tegelijkertijd kunt betalen voor je laad- en parkeerkosten. 

Slim laden met Vandebron

Ben je in het bezit van een Tesla en ook nog eens energieklant bij Vandebron? Dan kun je op dit moment al via je eigen laadpaal meedoen aan onze innovatieve dienst Slim laden. Door het starten of juist het stoppen van het laden op afstand kunnen we bijdragen aan de balans op het energienet, zonder dat je daarbij hoeft in te leveren op je gebruiksgemak. Bovendien kun je door slim te laden tot wel € 250,- per jaar verdienen. Naar verwachting wordt deze dienst in de loop van het jaar uitgerold voor alle e-rijders. Lees meer over Slim laden.

Heb je vragen over onze elektrisch rijden-diensten? Ons serviceteam staat elke dag voor je klaar om je te helpen. Ben je benieuwd naar de trends en ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden in 2020? Klik hier.

Geschreven door Isabelle Cannoo

Isabelle Cannoo is Brand Manager bij Vandebron en zet zich dagelijks in om de wereld een stukje mooier te maken.

Deel dit artikel
Tags
Elektrisch rijdenActueelGoeie energieSlim ladenTechVandebron