Dit is wat je hebt gemist op de open dag bij Pieter Beije

Afgelopen zaterdag was het zover: de eerste open dag van deze zomer. Ben je er de volgende editie bij?

In de komende weken doen wij met onze “Goeie energieparade” meerdere energiebronnen aan. 

Het boerenfestivalterrein

De eerste energiebron die zijn deuren opende was Pieter Beije. Met 150 hooibalen, een glijbaan vanaf een mestwagen met jutezakken, (h)eerlijke koffie van Moyee, fruit, livemuziek van Snowapple, een chocolade proeverij van Tony's Chocolonely én Oudhollandse spelletjes voor jong en oud, was zijn erf omgetoverd tot een mooi boerenfestivalterrein.

Bekijk hier alle foto's 

Een weekend vol goeie energie

Het hele weekend kon iedereen deelnemen aan rondleidingen naar en in de windmolen. En één ding dat zeker is: Pieter zit bomvol verhalen. Zo vertelde hij over het boerenbedrijf dat hij 15 jaar geleden van zijn vader heeft overgenomen, maar ook over de duurzame insteek van zijn ondernemerschap. Met twee windmolens en een dak vol zonnepanelen wekt hij namelijk genoeg energie op voor meer dan 1.500 huishoudens.

En als je dan eenmaal onder de molen staat en je ziet de wieken heen en weer zwiepen, dan voel je het woord “energie” pas écht door je haren waaien

Pieter zou Pieter niet zijn als hij je met lege handen naar huis zou sturen. Daarom stonden houten kistjes gevuld met fruit en uien rechtstreeks van het land, voor iedereen om mee te nemen in een mooie Vandebron tas. Zo kun je na de open dag nog een paar dagen nagenieten, tijdens het koken met de groente van jouw eigen energiebron.

Maak kennis met je energiebron én met ons

We organiseren deze open dagen niet alleen voor onze klanten om kennis te maken met hun energiebron, maar juist ook om onze klanten te leren kennen. Elke keer worden we daar blij van! Mensen, die bewust kiezen voor duurzame energie. Die een gezonde wereld willen achterlaten voor (klein)kinderen. En die zelf ook goede, duurzame ideeën hebben waar wij weer van kunnen leren.

In dit blog lees je bij wie we deze open dagen allemaal georganiseerd hebben.

Geschreven door Isabelle Cannoo

Isabelle Cannoo is content marketeer bij Vandebron en gaat op zoek naar leuke alternatieven die de wereld een stukje mooier maken.

Deel dit artikel