Zo snel mogelijk naar 100% groene energie in Nederland.

Met jouw keuze voor Vandebron draag je hieraan bij. Benieuwd hoe?

Stap direct over

Waarom Vandebron?

Vandebron is opgericht met een heel duidelijk doel: 100% groene energie in Nederland. En dat zo snel mogelijk. We willen de energiemarkt duurzamer en transparanter maken, zonder dat je daar als klant iets voor hoeft te doen of te laten. Je kiest zelf van wie je je energie koopt en waar je geld naartoe gaat. Zo krijg jij écht groene energie van Nederlandse bodem en je energiebron een eerlijke prijs voor de opgewekte stroom. Hiermee brengen we de energietransitie in versnelling.

Stap nu over

Een contract voor iedereen

Naast vaste en variabele contracten biedt Vandebron vanaf sinds begin van dit jaar ook dynamische contracten aan. Een dynamisch energiecontract afsluiten betekent beloond worden voor energieverbruik op de meest groene en goedkope momenten. Kies je liever voor zekerheid? Je switcht gemakkelijk naar een vast of variabel contract bij Vandebron. Zo is er straks een contract voor iedereen.

Meer informatie

Hfst. 2 van de energietransitie

De productie van duurzame energie in Nederland neemt in vogelvlucht toe. In 2022 werd 41% van alle stroom in Nederland op een duurzame manier opgewekt. Dat is geweldig nieuws! Toch brengt dit ook weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Want waar komt groene energie vandaag als de wind niet waait? En de zon niet schijnt? Vandebron wil met slimme technologie 100% groene energie, 100% van de tijd beschikbaar maken.

De Groene stroom-voorspeller

Wil je weten wat het groenste én goedkoopste moment is om stroom te verbruiken? Met de Groene stroom-voorspeller van Vandebron zie je in één ogenblik wat het beste moment van de dag is om je vaatwasser of wasmachine aan te zetten of zelfs je elektrische auto op te laden.

Over de app

Lokaal CO2 compenseren

Sinds de start van Vandebron compenseren we het gasverbruik van onze klanten via verschillende duurzame projecten wereldwijd. Maar deze manier van compenseren voelde niet meer in lijn met onze missie: 100% groene energie in Nederland. Daarom compenseren we het gasverbruik van onze klanten nu via lokale projecten, die stuk voor stuk bijdragen aan het vergroenen van ons eigen land. In 2022 en 2023 werken we hiervoor samen met Trees for All.

Elektrisch rijden met Vandebron

Elektrisch rijden is een belangrijk onderdeel van de energietransitie. Willen we fossiele energie buitenspel zetten, dan moeten we ook afstappen van fossiele brandstoffen voor onze auto’s. Daarom biedt Vandebron naast goeie energie voor thuis ook slimme energietoepassingen voor onderweg. Ons totaalpakket voor elektrisch rijden bestaat uit een app, laadpas, laadpaal en Slim laden.

Meer over elektrisch rijden

Waarom kiezen voor Vandebron?

100% groene stroom, écht uit Nederland

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.5

Direct bijdragen aan de energietransitie

Overtuigd?

Ben je overtuigd en wil je graag klant worden bij Vandebron? Dat kan. Wij regelen de overstap. En het mooie is, via onderstaande button krijg je ook nog eens € 150,- korting.

Stap over